Zes verschillende hapjes op basis van zeevruchten (3 warme, 3 koude).
Zalm, zwaardvis, buffelmozzarella, extra vierge olijfolie, basilicum.
Mosselen, vongolé, knoflook, extra vierge olijfolie.
Kabeljauw met cherrytomaatjes, zwarte olijven, kappertjes, peterselie.
Garnalen met cocktailsaus en seizoensfruit.
Zalm, buffelmozzarella, limoen, extra vierge olijfolie.
Geroosterd brood met knoflook, besprenkeld met extra vierge olijfolie.
Kleine kroketjes, gevulde rijstballetjes, omelet en pastaballetjes.
Risotto, grote garnalen, rucola, citroen en extra vierge olijfolie.
Spaghetti met spek, Pecorino (schapenkaas), ei en zwarte peper.
Cherytomaatjes, knoflook en extra vergie olijfolie.
–
–
Garnalen, inktvis, courgette, gefrituurde aubergines.
Inktvis, zwaardvis, gamba’s met gegrilde groenten.
Kabeljauw in een krokant jasje met yoghurtsaus en groene appel.
Rundsfilet met cherrytomaatjes, rucola en Parmezaanschilfers.
Rundshaas met 4 pepers.
Gegrilde filet met broccolischeuten.
–
–
–
–
Pistachecrème, mozzarella, mortadella, en bascilicum.
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–
–